Salta

Buenas tardes!

Idag kom vi fram till en stad i norra Argentina i Salta. Staden ar supersot i spansk kolonialstil men det ar valdigt kallt idag och vi har haft mossa pa oss. Typiskt att vi missade varmeboljan pa 30 grader som var tidigare i veckan.

Vi har inte riktigt tid att skriva just nu utan sa lange far ni njuta lite till av vara Iguazú-bilder (och vi har inte ens hunnit lagga upp bilderna fran det storsta fallet, de kommer). Vi bor pa Residencial Balcarce och nu ska vi ut och ata middag. Tankte spana in ett stalle som tydligen ska ha bra paella.

Imorgon hoppas vi komma ut pa utflykt i den fina bergsnaturen som omger Salta. Kanske rider vi, kanske tar vi ett tag, kanske hur vi fyrhjuling. Time will tell.

Ta hand om er alla dar hemma! Det ar jattekul att lasa era kommentarer.

P.S Idag skickade vi vara forskottsroster via posten har. Det blev hundra kronor. Vilket ran! AR det inte en demokratisk rattighet att alla ska kunna rosta? Vi var nastan pa vag att strunta i det hela. Valets kommande huvudfraga kanske? ;) D.S


Kommentarer
Postat av: erika söderqvist

Oj oj än behöver vi inte mössa här men det är kyligt om nätterna. Sverige vann mot ungern med 2-0 även mormor tittade! Idag kultur för oss med utställning mm. Vilka upplevelser Ni är med om - heder åt Er att Ni röstat! Era röster avgör nog!!

Kan jag sätta in på Ditt knto har Du möjligheter ta ut - det är ju snart födelsedag?

Kram från mromro erika

2010-09-04 @ 11:01:11
URL: http://lovisasniclas.blogg.se/
Postat av: erika söderqvist

så tokigt det blev med stavning fingrar slinter ibland!

2010-09-04 @ 11:01:53
URL: http://lovisasniclas.blogg.se/
Postat av: Lennart

Hej! Hoppas att ni har det bra och ser mycket i trakterna. Var paellan lika bra som på Antonios?

Hotellet verkar ju ligga jättecentralt i staden.

Mormor håller er ju uppdaterade om fotbollen, kan dock komplettera med att Pontus Wernbloom gjorde båda målen, varav ett på en hörna från Kimpan, samt att Robinho kommer att göra sällskap med Zlatan och Ronaldinho i Milan!

Ha det bra, and You... be careful out there.

2010-09-04 @ 18:00:26
Postat av: Mimmi

Med det här tempot är ni hemma om en vecka va?:) Ni verkar ju otroligt effektiva, kallt?? Mössa?? Det stod det var 20 grader på internet:) Här hemma kom smågrisarna nedför trappan i morse o sa "Mamma mamma det är din lyckodag idag!! - de hade varsitt förkläde på sig o tog sig in i köket för att plocka undan och städa o diska, sätta på diskmaskinen o sedan tömma ut den!! ja verkligen:) Sedan gjorde Ela en teckning där hon berättade det här är pappa och dethär är du, sedan gifte du dig med pappa som är värdelös utan en kvinna och sen kom Denise:) ganska sött va? Dempan är jättetrötta på dem o undrade om vi inte hade ngn barnvakt - jag sa jag inte vill lämna dem till vem somhelst - då sa de "Vi vill bara ha Lovisa:) annars får det va" Kramar i massor till er båda!!

2010-09-05 @ 19:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0