Dag 5: Sista dagen i Buenos Aires

Idag var sista dagen i Buenos Aires innan vi aker vidare till vattenfallen i Iguazú. Eftersom vi var ute till sex igar och var tvugna att ga upp redan kl nio idag for att hinna med allt sa har vi varit ganska trotta idag. Vi lyckades trots allt att pallra oss ivag till en marknad i San Telmo utan att riktigt veta sa mycket om den. Vi hade inte trott att den skulle var sa himla speciell, men blev verkligen positivt overaskade nar vi kom dit!  Alla stand var inomhus och mer eller mindre permanenta. De var fyllda mest med olika antika prydnadssaker och liknande, den ena prylen roligare an den andra. Men det roligaste var anda att allt var sa fantastiskt uppstallt i standen, som var fullkomligen oversvammade med prydnader och annat. Jag vet inte mer hur jag skulle kunna beskriva det men vi tog en del bilder sa forstar ni kanske.


Det roligaste standet vi sag. Det var verkligen en overaskning nar vi trodde att vi skulle komma till en dussinmarknad och sag det har nar vi gick in!

 Vi har hittat de forsvunna mynten! (se inlagget om de argentinska mynten)

Nu ska vi alldeles strax aka till busstationen for att aka vidare. Kameran och Ipoden laddas for fulla muggar. Ifall det ar nagon som undrar sa bor vi pa ett stalle som heter Hostel Sweet Hostel i atminstonde tva dagar fran och med imorgon. (I natt sover vi ju pa en buss).

Vi ska dessutom bara upplysa om att man kan kommerntera under vilken blog-post som helst, inte bara den langst ned. Var som helst gar dock bra. Det ar upp till er :)

Hasta luego!

Kommentarer
Postat av: Marianne Rudolfson

Vilken cool marknad blir lite avis då jag älskar marknader. Hoppas resan går bra och att ni snart hinner skriva igen. Det är så kul att följa er resa och bilderna är toppen. Kram Marianne

2010-08-30 @ 18:05:09
Postat av: erika söderqvist

Hoppas bussresan gått bra! och att Ni sov gott under natten.A Har plockat lingon idag och det är härligt väder just nu men det skiftar från timme till timme. Ska nu och ha möte med InläsningsgruppenAnnars går allt i valets tecken just nu i Sverige. Ska nog taktikrösta så vi får ha kvar denna regering. Längtar efter Er ta care of you! mormor erika

2010-08-31 @ 11:43:19
URL: http://lovisasniclas.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Verkligen udda o fin marknad! Pepsi planschen hoppas jag få se hemma hos er senare:) Hoppas bussresan gått bra och att ni har ordentligt med kläder på er. Vi har 9 grader på morgonen men uppåt 17 på dagen o sol - jätteskönt väder men lite kallt ibland. Bebbarna har klippt sig och vi har köpt höstskor - de börjar sälja vinterskorna och jackorna. Jag blir jätteavundsjuk på dig som kan köpa en snygg poncho - vill också ha!! Muhittin har haft "frukost" med Reinfeldt imorse och Elsie går runt med en Vänsterpartiet knapp och är jättenöjd - Jonte håller på o skämmas ihjäl. Vi besökte alla valstugorna i täbban igår..fullt med knappar nu och Miljöpartiet hade en organic choklad i sin påse till Denise så hon är nu såld på Mp:) Stor kram njut av resan - hörs senare Mimmi!

2010-08-31 @ 18:58:01
Postat av: Ann

Hoppas ni inte är helt ledbrutna efter bussresan! Hur var standarden? SL eller lyx?Eller värre/bättre?

Har varit och spinnat och snart är partiledarutfrågningen på TV. Ikväll med KD.

Puss Ann & Lennart

P.S Tack för boendeuppdatering :-) D.S

2010-08-31 @ 19:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0