Gorilla tracking i Bwindi impenetrable national park


Kommentarer
Postat av: Marianne

Åh vilka underbara möten tänk att ni har fått träffa Bergsgorillorna och deras söta ungar. Det ser ut som en dröm. Hoppas ni har det underbart. Vi är ute på Fåglarö med Cattis familj och mamma. Igår kom min kusin Karin med familj ut hit med dina sysslingar. Så kul att träffa dem. Martina har fått en ny "bästis" Alba. Idag grått och tråkigt men väldigt varmt åska på gång månne. Pappa bygger trappa på Falklinds hus. Vi saknar er så mycket massor av kramar från alla som är grymt impade av er resa.

2011-07-23 @ 12:04:32
Postat av: Mormor Erika

Wow vilka bilder. De är ju så underbara de svarta gorillorna och det är Ni också. Vi längtar mycket efter Er - och Ni vad Ni skriver underbara och intressanta bloggar. Ni är ju riktiga historieberättare!

Idag regn och kvavt. Talade med mamma Ann nyss och e är så nöjda med sin vistelse. Marias familj kommer hem i morgon - de har varit ute på ön Mytilinis i Grekland också och dom tyckte den var underbar. och då ska Kurt hem till Täby på tisdag. Vi ska ha sommarparty här den 29 -har beställt catering så det är skönt att bara ha en hund kvar då!

Kramar från morfar och mormor och hundarna

2011-07-24 @ 13:15:07
URL: http://lovisaniclas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0